Antwerpse Handjes Ketting - Riverstones
  • Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Antwerpse Handjes Ketting
€49,95
De echte Antwerpenaar zal gelijk herkennen dat de Handjes ketting symbool staat voor haar stad.

Materiaal:
Messing + 14krt gold plated
Nikkelvrij
Afmeting: 43cm+3cm, hanger 7mm
Voeg een persoonlijke boodschap toe!
Een persoonlijke boodschap toevoegen? Kies een speciaal voor Riverstones ontworpen met goudfolie bedrukte wenskaart en maak je cadeau helemaal compleet. Laat een tekst achter in het opmerkingenveld hieronder en wij zorgen ervoor dat het op de kaart komt te staan. Op die manier kun je je cadeautje ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen.
Write a message

Al sinds de 13e eeuw staan er twee handen op het wapenschild van de stad Antwerpen. Op de Grote Markt staat een beeld dat een hand werpt…van handwerpen komt Antwerpen. De Handjes ketting is een subtiel symbool van de liefde voor jouw stad. Een hand staat in het algemeen ook voor vriendschap, vrijgevigheid en gastvrijheid. Een mooi cadeau dus voor iemand die mooie herinneringen heeft aan Antwerpen of voor die vriendin die jou altijd met open armen ontvangt (of open handen in dit geval). Alle bestellingen worden standaard mooi ingepakt.  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »