Festive Hoops New York - Riverstones
  • Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Festive Hoops New York
€44,95
Vier feest! Laat de kleine en grote mijlpalen niet geruisloos voorbijgaan. Draag de Festive Hoops als je iets te vieren hebt.

Materiaal:
Messing + 14krt gold plated
Nikkelvrij
Afmeting: hoops 1cm, strikje 1,5cm
Voeg een persoonlijke boodschap toe!
Een persoonlijke boodschap toevoegen? Kies een speciaal voor Riverstones ontworpen met goudfolie bedrukte wenskaart en maak je cadeau helemaal compleet. Laat een tekst achter in het opmerkingenveld hieronder en wij zorgen ervoor dat het op de kaart komt te staan. Op die manier kun je je cadeautje ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen.
Write a message

Toen ik in New York de metro uitkwam en op 42nd street belandde vond ik de stad gelijk magisch. New York is groots. Dus ook met Kerst. Niet alleen winkels pakken uit met hun kerstetalages, ook in instituten als de New York Library zijn letterlijk schitterende kerstbomen te bewonderen. Het staat echt hoog op mijn wensenlijst. Een citytrip naar New York rond de feestdagen. Genieten van alle lichtjes en natuurlijk schaatsen op de ijsbaan voor het Rockefeller Centre.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »