Fjäll Ring Verguld - Riverstones
  • Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Fjäll Ring Verguld
€47,95
Go where you feel most alive.
De Fjäll ring is ontworpen om je te inspireren om op avontuur te gaan. Ontdek de wereld en tegelijkertijd jezelf.

Materiaal:
Messing + 14krt gold plated
Nikkelvrij
Afmeting: maat 14 | 16 |17 |18
Voeg een persoonlijke boodschap toe!
Een persoonlijke boodschap toevoegen? Kies een speciaal voor Riverstones ontworpen met goudfolie bedrukte wenskaart en maak je cadeau helemaal compleet. Laat een tekst achter in het opmerkingenveld hieronder en wij zorgen ervoor dat het op de kaart komt te staan. Op die manier kun je je cadeautje ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen.
Write a message

Deze collectie is ontworpen samen met Judith Noordzij. De Fjäll ring was het uitgangspunt voor de collectie en staat voor het gevoel na een wandeling de top van een berg te bereiken. Wanneer je de schone berglucht inademt, geniet van het magistrale uitzicht, van de tocht die je hebt afgelegd en dankbaar bent voor het moois dat de natuur te bieden heeft. Er is weinig mee te vergelijken. Geen enkele berg of wandeling is hetzelfde. Onderweg stuit je op bossen, meren, watervallen en prachtige bloemen en planten. Judith en ik voelen beiden dat we in de bergen tot leven komen. Het simpelweg buiten zijn werkt helend. Het dragen van deze ring herinnert ons aan de plek waar we het meest gelukkig zijn.

Deze Fjäll signet ring is in vier verschillende maten verkrijgbaar. Je kunt er dus ook voor kiezen om de ring aan je duim of pink te dragen.  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »