Helios Hoops Verguld - Riverstones
  • Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Helios Hoops Verguld
€44,95
'You are like sunshine to my soul'. Dat staat op het kaartje bij de Helios hoops. Verras je moeder, zus of vriendin met deze lieve boodschap en prachtige oorbellen.

Materiaal:
Messing + 14krt gold plated
Nikkelvrij
Afmeting: hoops 1cm, hanger 12mm
Voeg een persoonlijke boodschap toe!
Een persoonlijke boodschap toevoegen? Kies een speciaal voor Riverstones ontworpen met goudfolie bedrukte wenskaart en maak je cadeau helemaal compleet. Laat een tekst achter in het opmerkingenveld hieronder en wij zorgen ervoor dat het op de kaart komt te staan. Op die manier kun je je cadeautje ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen.
Write a message

Deze collectie is ontworpen samen met Judith Noordzij.

Blij! Dat is wat ik voel als ik deze oorbellen in doe. Eigenlijk hetzelfde gevoel dat bij mij bovenkomt als ik zie dat de zon buiten schijnt. Dit sieraad is dus echt ‘like sunshine to my soul’, zoals op het bijbehorende kaartje staat. Zonlicht heeft naast een positief effect op mijn gemoed, ook letterlijk een positief effect op je lichaam. Het maakt het gelukshormoon endorfine aan. Naast dat je er super stijlvol uitziet, hopen wij dat ook jij door het dragen van de Helios hoops een goed gevoel krijgt. Omdat dit afstraalt op de mensen om je heen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »