Peak Hoops Verguld - Riverstones
  • Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Peak Hoops Verguld
€44,95
Op het kaartje staat: One day you look back and you’ve climbed a mountain. Draag de Peak hoops en zet de eerste stap op de route naar de berg die jij wil beklimmen!

Materiaal:
Messing + 14krt gold plated
Nikkelvrij
Afmeting: hoops 1cm, hanger 13mm
Voeg een persoonlijke boodschap toe!
Een persoonlijke boodschap toevoegen? Kies een speciaal voor Riverstones ontworpen met goudfolie bedrukte wenskaart en maak je cadeau helemaal compleet. Laat een tekst achter in het opmerkingenveld hieronder en wij zorgen ervoor dat het op de kaart komt te staan. Op die manier kun je je cadeautje ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen.
Write a message

Deze collectie is ontworpen samen met Judith Noordzij.

Stap voor stap. Dat is zo mooi aan in de bergen lopen. Het is een metafoor voor het leven. Je bereikt niet ineens de top. Je kunt de route ernaartoe van tevoren uitstippelen, maar onderweg moet je omgaan met wat je tegenkomt. Je neemt een verkeerde afslag of het weer slaat om. Soms bereik je de top helemaal niet. Dat betekent niet dat je gefaald hebt of niet vooraf mag dromen. Je kunt nog steeds genieten van de weg die je hebt afgelegd. De ervaring en de mensen die je onderweg tegenkomt koesteren. En er is altijd een andere route of een later moment. Er komt echt een dag dat je terugkijkt en je realiseert dat je die berg beklommen hebt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »