Radiance Ring Verguld - Riverstones
  • Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Radiance Ring Verguld
€47,95
I find my happiness where the sun shines.

Deze ring is een eyecatcher aan je hand. Ontworpen om je te inspireren om uit te zoeken waar jij van gaat stralen.

Materiaal:
Messing + 14krt gold plated
Nikkelvrij
Afmeting: maat 14 |16 | 17 | 18
Voeg een persoonlijke boodschap toe!
Een persoonlijke boodschap toevoegen? Kies een speciaal voor Riverstones ontworpen met goudfolie bedrukte wenskaart en maak je cadeau helemaal compleet. Laat een tekst achter in het opmerkingenveld hieronder en wij zorgen ervoor dat het op de kaart komt te staan. Op die manier kun je je cadeautje ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen.
Write a message

Deze collectie is ontworpen samen met Judith Noordzij.

I find my happiness where the sun shines. Dat is wat op het kaartje bij deze ring staat. Het mooie is dat die zon voor iedereen anders is. Elk mens heeft een eigen passie en een eigen groep mensen waarbij hij zich thuisvoelt. Het kost wellicht even tijd - het is echt waar dat wijsheid met de jaren komt - maar probeer uit te vinden van wie en waar jij blij van wordt. Draag de Radiance ring om je eraan te herinneren om daar zoveel mogelijk tijd voor vrij te maken. De ring is prachtig te combineren met je andere favoriete ringen, maar straalt ook op zichzelf. Deze signet ring is in vier verschillende maten verkrijgbaar, zodat je hem ook als duim- of pinkring kunt dragen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »